Notícies‎ > ‎

Agenda


Presentació del disc "Retales" de Norma Desmond

29 de nov. 2015, 3:57 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 29 de nov. 2015, 3:58 ]


Alguns ja la coneixeu: Norma Desmond no es una altra que la nostra directora del Cor de Gospel.
La Sheila Lopez presenta el seu primer disc aquest diumenge 29 de novembre al Café del Teatre de l'Escorxador.
Apunteu ja a les vostres agendes que la cita tindrà lloc a les 20:30h del vespre i que la entrada té un preu de 8€ per a qui només vulgui anar al concert i de 12€ si voleu obtenir el seu CD.
També podreu trobar el seu treball a plataformes com Spotify o en els punts de venda que ens indicarà el dia de la presentació. No us la podeu perdre!!

Després de 18 anys de carrera la cantant i actriu Sheila López es llença en solitari com a Norma Desmond. Amb cançons càlides i sinceres pretén conquerir el teu cor. La fusió de diversos estils es veu plasmat en un treball que conta amb la col·laboració de grans músics; Manu Guix (teclat), Josep Buch (baix), Eloi López (bateria), Toni Pagès (Bateria), Jaume Peña (trompeta), Oriol Cusó (Saxo), Abel Jazz (mescla i màster) i Albert Faç (guitarrista) que li ha donat ales al projecte ajudant en el procés de creació i composició dels temes. 

Concert de la OJC a l'Auditori - 25 d'octubre a les 19h

1 de maig 2012, 14:40 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 23 d’oct. 2015, 12:05 ]

Des d'Arts Musicals ens plau convidar-vos al concert de la Julià Carbonell del proper diumenge 25 d'octubre a les 19h a l'Auditori Enric Granados de Lleida, dins de la seva programació de tardor.

Recordeu que amb el carnet de l'escola, us fan un descompte d'estudiants (entrada reduïda)
Entre els intèrprets de l'Orquestra trobareu alguns dels nostres professors com la Núria Caballé (violí) i la Teresa Valls (cello) i altres cares conegudes com la Núria Garcia (viola), el Nicola Barreca (trompeta) o la Virginia Sanagustín (violí).

PROGRAMA del CONCERT del 25 d'octubre

De la mà de la Julià Carbonell farem un tast musical. Tindrem al plat autors com Albinoni, Mozart, Schubert… degustarem instruments solistes com l’oboè, veurem com l’orquestra ha anat adquirint diverses flaires sonores a cada època, fins i tot assaborirem una simfonia que malauradament no ens podrem menjar sencera… i per acabar… unes postres sorpresa. Un menú per gaudir amb els cinc sentits en aquesta festa d’inici de Temporada!

Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Oboè: Encarna Monzó
Director: Alfons Reverté

Obres de: T.Albinoni, W.A. Mozart, F. Schubert, …

Divertimento KV 136          W.A. Mozart
– Allegro
– Andante

– Presto

Concerto a cinque Op.9/2 en re m per a oboè i cordes          T. Albinoni
– Allegro e non Presto
– Adagio

– Allegro

Simfonia Inacabada, D 759, en si menor          F. Schubert
– Allegro moderato

– Andante con moto

Postres sorpresa per a un àpat… inacabat

Us anirem informant de properes dates dels concerts de la OJC. Per a més informació, podeu visitar la seva web.

Arts Musicals participa en la Cantata l'Arca de Noé al Gran Teatre del Liceu

15 d’abr. 2012, 15:01 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 30 d’abr. 2015, 10:07 ]

Els alumnes de Bàsic 5 i Bàsic 6 participen en la cantata organitzada pel Conservatori del Liceu "El arca de Noé". I ja fa dies que s'estan preparant durant les classes de Cant Coral, ja que serà un esdeveniment que gaudirà d'una coral molt multitudinària, formada per diferents escoles i centres vinculats.
Es tracta d'una òpera infantil composada per Benjamin Britten que es basa en uns misteris medievals, el text de les quals va ser escrit a finals del segle XVI.
La totalitat dels alumnes interpretaran als animals de l'arca de Noé, agrupant en set grups, fins a quaranta parelles d'animals.
I ja us podeu imaginar que l'escenari estarà a l'alçada de l'ocasió: El Gran Teatre del Liceu, edifici datat de 1847 i reobert desprès de la seva segona reconstrucció, ara fa 15 anys.

X Aniversari de l'escola de música "Arts Musicals"

15 d’abr. 2012, 14:31 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 30 d’abr. 2015, 10:40 ]

Ja s'atansa l'esperadíssima data del final de curs, i com cada any, l'escola prepara un espectacle obert a tots els públics, però especialment adreçat a les famílies.
A més a més, aquest any la situació es especial ja que Arts Musicals està de celebració, complint una dècada d'educació musical i sensibilització envers l'art i especialment, envers la música.
A l'empara d'aquest esdeveniment, estem preparant un concert que comptarà amb la presència d'antics alumnes i professors, així com farà una retrospectiva per recapitular en la historia del centre i en la trajectòria de les persones que, d'alguna forma o d'altra, han trobat en l'escola una segona casa.
El nostre desè aniversari, que tindrà lloc el proper 12 de Juny, el celebrarem com millor sabem: sobre l'escenari de l'Auditori Enric Granados de Lleida.
Tindrem sorpreses, espectacle, actuacions de les diverses formacions musicals que assajen i es formen a Arts Musicals i, sobretot, gaudirem de molta, molta música. 
Esteu tots convidats!

1-4 of 4