Activitats

Bon Nadal i Feliç 2020

19 de des. 2019, 6:51 publicada per Arts Musicals


BENVINGUTS AL NOU CURS

3 de set. 2019, 9:30 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 4 de set. 2019, 10:43 ]

Comencem un nou curs amb les piles carregades i la il·lusió i la motivació com a companyes de viatge. Cada curs és un nou repte.

Els dies de lleure, platja, piscina, muntanya… de gaudir de familiars i amics, mica en mica, van deixant pas als dies de preparació per tenir-ho tot a punt per a l’inici de les classes, el retrobament amb els companys i companyes, el descobriment de les cares dels nouvinguts, els i les mestres i tot el personal de l’escola.
El dia 2 de setembre els alumnes i les alumnes de Arts Musicals tornaran a omplir les aules plenes de nous reptes, de nous objectius; amb ganes d’aprendre, de millorar, de madurar, i de ben segur que superaran totes les expectatives en finalitzar el curs.
Així doncs, després de les merescudes vacances, comencem amb energies renovades i amb molta empenta i entusiasme aquest nou curs 2019-2020, desitjant que sigui ben profitós.

Des de l’escola Arts Musicals us donem la benvinguda.

Teatre musical a l'escola Arts Musicals

8 d’abr. 2019, 10:42 publicada per Arts Musicals

Com us vam anunciar, aquest curs 2018-19, conjuntament amb els estudis musicals  que  venim  impartint desde fa més de 14 anys, hem ampliat  la nostra oferta educativa incorporant un nou projecte d' Escola, l'activitat de Teatre Musical ( mix entre interpretació, dansa-jazz  i cant modern).

Aquest nou projecte el vam  iniciar i adreçar  en un principi als nens/es a partir de 9 anys, experiència  que ha estat molt enriquidora i motivadora per tots els nens/es que l'han dut a terme.  

És per aquest motiu que a partir d'aquest 3er trimestre, ho introduirem també a les classes de llenguatge musical dels més petits.L'activitat de Teatre Musical dels més petits estarà  integrada dins el mateix horari i mateix espai que el llenguatge musical, els dijous de 18:15h a 19.15h i anirà adreçada als nens i nenes de 4 a 8 anys.

L’enfocament d’aquesta nova assignatura ens  permetrà  desenvolupar de forma integral i globalitzadora els continguts treballats fins ara a  la classe de sensibilització musical .De manera que tots els continguts que fins ara hem estat treballant,  ritme, veu, entonació,  oIda musical,  moviment,  es relacionin uns amb els altres per tal de formar un tot.

La metodologia emprada, d’acord amb la temàtica que s’hi desenvolupa, contempla el treball individual, en petit grup i en gran grup amb la finalitat d’abordar, representar i elaborar petites obres de teatre musical.

Per tant, a   més de fer interpretació, treballarem el cos, la veu, la presència escènica, la improvisació i la creativitat personal.

 Objectius d'aprenentatge llenguatge musical+ teatre musical:

Aplicar els fonaments de la didàctica de l’expressió artística basada en l'educació de l'oïda, educació del ritme, educació de la veu, mitjançant  el teatre musical.

-Integrar els recursos obtinguts a l' assignatura de llenguatge musical   en un espectacle global,  on els nens/es siguin els protagonistes i tinguin l'oportunitat de mostrar  els seus aprenentatges dalt d'un escenari, on els  pares/mares  puguin veure'ls, escolta'ls  i gaudir d'aquesta pràctica.

-Relacionar l’expressió artística amb la resta d’àrees del currículum per tal d’afavorir un enfocament globalitzat dels aprenentatges.

Així doncs, esperem que aquest nou enfocament de l'assignatura amb aquest darrer trimestre sigui atractiu pels nostres alumnes i  tots grans i petits pogueu gaudir d'aquesta activitat.

Escalfant motors per a la cantata 2019

12 de març 2019, 10:44 publicada per Arts Musicals

Aquest passat dissabte 9 de març l'Escola Arts Musicals va viatjar fins a Barcelona per assistir als assajos de la propera cantata que es farà del Palau de la Música Catalana el 23 de març a les 17.00h que aquest any està dedicada al musical The Sound of Music acompanyats del Conjunt Instrumental del Centre Professional Conservatori Liceu.

L'assaig va ser complementat amb una visita cultural a Cosmo Caixa on es va poder gaudir de les exposicions i de dues sessions del planetarium.

Bon Nadal !!

20 de des. 2018, 7:47 publicada per Arts Musicals


Concert i Acte de lliurament de Diplomes Curs 2018

27 de nov. 2018, 9:36 publicada per Arts Musicals

Aquest dissabte passat 24 de novembre ha tingut lloc el Concert i Acte de lliurament de Diplomes a l'Auditori del Conservatori del Liceu on i van participar es escoles vinculades del Conservatori.
Per part de la nostra escola van actuar la flautista Ona Miró el pianista Adrià Jurado i com pianista acompanyant la Xènia Jurado 
Tots ells van destacar per la solidesa tècnica i musical de les seves interpretacions.Us deixem amb unes imatges de la seva participació.


Benvinguda al nou curs

12 de set. 2018, 7:29 publicada per Arts Musicals

Benvinguts al nou curs escolar que comencem, com sempre és un moment molt especial de l’any: d’una banda, ens retorna a les rutines que havíem deixat enrere a l’estiu i, d’altra banda, és encetar un nou període que ve marcat per la la il·lusió de la retrobada amb companys i amics.

Sigueu molt benvinguts els pares i mares que que us incorporeu a l'escola amb la il·lusió de fer possible l'educació musical dels vostres fills, us convidem a participar activament tot acompanyant-los en la pràctica musical a casa i a l'escola i us esperem a les audicions i activitats.
Volem agrair molt especialment la confiança que alumnes i famílies presteu i manteniu als professionals que conformen el equip de l'escola Arts Musicals, sabem que comptarem amb la vostra confiança i suport.

Que tinguem un bon curs!!!

Elena Pallarés i l'equip de professors de Arts Musicals

Audicions Final de Curs

20 de juny 2018, 3:47 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 20 de juny 2018, 8:02 ]

Amb l'arribada de final de curs aquests darrers dies heu pogut assistir a les audicions que tant com l'escola del Pont o la de Arts Musicals a Lleida han anat celebrant en diversos escenaris de la ciutat, Estudis Ilerdencs, Caixa Forum, Societat Gastrobacus.L'activitat dels nostres alumnes com la preparació per part dels professors ha estat intensa donant a conèixer així a les famílies part del treball realitzat en aquest curs que ja gairebé acaba. Us deixem amb un petit recull de fotos d'aquestes audicions i desitgem que passeu un bon estiu. Ens tornem a retrobar al setembre.


Cantata La Volta al món en dotze cançons

17 d’abr. 2018, 7:54 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 25 de març 2019, 10:15 ]

Aquest passat dissabte 14 d'abril l'Escola Arts Musicals va protagonitzar junt amb les altres escoles vinculades al conservatori del Liceu la cantata La Volta al món amb dotze cançons. l'Actuació va tindre lloc al Palau de la Música on també hi va actua l'orquesta de guitarres de les Escoles del Liceu amb obres de Albéniz, Strauss i Anderson. Us deixem amb unes imatges del l'esdeveniment.

Al Concert:


A l'assaig:


Cantata La Volta al món en dotze cançons

3 d’abr. 2018, 11:13 publicada per Arts Musicals

Com cada any l'escola arts musicals participa en la cantata que organitza el conjunt d'escoles de música vinculades al Conservatori del Liceu. El Cicle Liceu Familiar és un cicle de concerts participatius al Palau de la Música Catalana ia l'Auditori del Conservatori del Liceu que permet als alumnes de les Escoles i del Centre Professional Liceu participar en produccions simfòniques o corals de gran format, fomentant la pràctica en activitats artístiques que és tan fonamental en la formació musical dels alumnes.

En el concert podrem escoltar una primera part amb l'Orquestra de Guitarres de les Escoles Liceu, amb alumnes del Centre Professional del Conservatori del Liceu, i les escoles EM Liceu Urquinaona, EM Esclat Vila Olímpica, EM Esclat les Corts, EMD Tecla Sala, taller de Música Jaume, EM Luisa Saiz, EM Arts Musicals de Lleida, Viaró Global School, Àgora International School de Sant Cugat del Vallès, Escola Pia Sarrià Calassanç.

A la segona part del concert podrem escoltar la Cantata La Volta al món en dotze cançons amb els cors dels alumnes de les Escoles Liceu: EMM Claudi Arimany de les Franqueses del Vallès, EM Esclat Les Corts, EM Ricomà, EMD Tecla Sala, EMD Sta. Teresa de Lisieux, Taller de Música Jaume, Estudi de Música Pilar Cotrina de Vilassar de Mar, EM Victòria Geli de Calella, Centre Musical de Reus, EM Arts Musicals de Lleida, Àgora International School de Sant Cugat del Vallès, Escola Pia Sarrià Calassanç, Col·legi Padre Damián Sagrats Cors, i EM Sant Nicolau de Sabadell. Actuaran acompanyats per Word Music Ensemble del Centre Professional del Conservatori del Liceu.

El Concert es el dissabte 14 d'abril a les 17.30 al Palau de la Música Catalana.

Us hi esperem !!

1-10 of 22