Activitats

  • Bon Nadal i Feliç 2020
    Publicat a les 19 de des. 2019, 6:51 per Arts Musicals
  • BENVINGUTS AL NOU CURS Comencem un nou curs amb les piles carregades i la il·lusió i la motivació com a companyes de viatge. Cada curs és un nou repte.Els dies de lleure ...
    Publicat a les 4 de set. 2019, 10:43 per Arts Musicals
S''estan mostrant les entrades 1 - 2 de 22. Mostra'n més »

Últimes notícies

  • CONCERT DE NADAL 2019 El 15 de Desembre, l'Escola de Música Arts Musicals de Lleida va celebrar el seu tradicional Concert de Nadal a l'esglèsia Sagrada Família de Cappont. Amb motiu d'aquest esdeveniment familiar, es va realitzar una donació solidària de productes d'igiene que van anar destinats als nens i nenes de l' Esclat Associació St Teresina Lleida #ParePalau. Al Concert i van participar tots els grups corals,instrumentals i teatre musical de l'escola. Agraïm la vostra assistència i col·laboració.
    Publicat a les 17 de des. 2019, 7:15 per Arts Musicals
S''estan mostrant les entrades 1 - 1 de 13. Mostra'n més »


 

Benvinguts

L’escola de les Arts Musicals pertany al Conservatori Superior de música del Liceu, on es pot obtenir el Grau Professional tant en música clàssica, com en música moderna i jazz.

L'escola de les Arts Musicals ofereix un ensenyament integral de música en totes les seves vessants, estils i instruments. Hem organitzat el pla d’estudis de manera que qualsevol persona pot començar des de qualsevol edat, encara que mai hagi fet música.

Els alumnes segueixen el mateix programa educatiu musical establert pel Conservatori del Liceu, oferint la continuïtat als estudis de Grau Superior.

El progrés de l’alumne avaluat pel Conservatori del Liceu de Barcelona, es realitzarà en el mateix context de l’escola Arts Musicals.

L’escola de les Arts Musicals planteja uns ensenyaments globals, des del primer contacte que els nens i nenes tenen amb l’entorn de la música, fins a la formació integral del músic, tant des de la vessant interpretativa com a solista o component de formacions de cambra i orquestra, com des de la vessant pedagògica.