Activitats

  • BENVINGUTS AL NOU CURS Comencem un nou curs amb les piles carregades i la il·lusió i la motivació com a companyes de viatge. Cada curs és un nou repte.Els dies de lleure ...
    Publicat a les 4 de set. 2019, 10:43 per Arts Musicals
  • Teatre musical a l'escola Arts Musicals Com us vam anunciar, aquest curs 2018-19, conjuntament amb els estudis musicals  que  venim  impartint desde fa més de 14 anys, hem ampliat  la nostra oferta educativa incorporant un ...
    Publicat a les 8 d’abr. 2019, 10:42 per Arts Musicals
S''estan mostrant les entrades 1 - 2 de 21. Mostra'n més »

Últimes notícies

  • AUDICIONS FINAL DE CURS 2018/19 El passat 8 i 9 de juny Arts Musicals va celebrar el final de curs amb dos concerts. El primer va tenir lloc en CaixaForum, emmarcat dins del Festival Simfònic i amb l'aforament al complet els alumnes del grup instrumental de càmera, Piano clàssic, Violin, Viola, Violoncel així com el departament de Teatre Musical van oferir més de dues hores de bona música. També i van col·laborar el grup d'Acordions Ribagorça delectant a totes les famílies que van assistir a l'esdeveniment. El segon concert celebrat el diumenge 9 de juny en la societat gastronòmica Gastrobacus van actuar tots els alumnes del departament de música moderna així com el de vent, guitarres i la Dixie, oferint un ...
    Publicat a les 17 de juny 2019, 10:53 per Arts Musicals
S''estan mostrant les entrades 1 - 1 de 8. Mostra'n més »


 

Benvinguts

L’escola de les Arts Musicals pertany al Conservatori Superior de música del Liceu, on es pot obtenir el Grau Professional tant en música clàssica, com en música moderna i jazz.

L'escola de les Arts Musicals ofereix un ensenyament integral de música en totes les seves vessants, estils i instruments. Hem organitzat el pla d’estudis de manera que qualsevol persona pot començar des de qualsevol edat, encara que mai hagi fet música.

Els alumnes segueixen el mateix programa educatiu musical establert pel Conservatori del Liceu, oferint la continuïtat als estudis de Grau Superior.

El progrés de l’alumne avaluat pel Conservatori del Liceu de Barcelona, es realitzarà en el mateix context de l’escola Arts Musicals.

L’escola de les Arts Musicals planteja uns ensenyaments globals, des del primer contacte que els nens i nenes tenen amb l’entorn de la música, fins a la formació integral del músic, tant des de la vessant interpretativa com a solista o component de formacions de cambra i orquestra, com des de la vessant pedagògica.