La Nova Normalitat

23 de set. 2020, 7:48 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 23 de set. 2020, 7:52 ]


Davant la situació actual, marcada per la pandèmia, l'escola Arts Musicals ha tornat a obrir les seves portes.El centre ha adaptat el seu model pedagògic convertint-lo en un híbrid que aposta indistintament per la formació presencial i en línia. D'aquesta manera, Arts Musicals vol garantir el nivell qualitatiu de l'ensenyament que ofereix així com la possibilitat d'aprendre música en qualsevol circumstància. De fet, el nou model permet que l'alumnat pugui fer música a través de qualsevol dispositiu mòbil, ampliant així la seva oferta educativa, en cas que es vulgui, fer classes de música des de casa.

Les persones interessades en cursar els estudis que ofereix Arts Musicals poden informar-se de manera presencial a la propia escola (Carrer Segrià, 13).

El centre compta amb un pla de contingència i reobertura redactat d'acord amb la normativa vigent i garanteix totes les mesures de seguretat establertes atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries i d'ensenyament

BENVINGUDA AL NOU CURS 2020/21

2 de set. 2020, 3:11 publicada per Arts Musicals


Benvingudes famílies
Després d'unes vacances un pèl atípiques ens posem en marxa aquest nou curs musical 2020/21 amb moltíssimes ganes de retrobar-nos presencialment amb tot l'alumnat després de l'últim trimestre de confinament.
Cal dir que l'escola obre portes aquest 1 de setembre i les classes per a tots els alumnes començaran el 7 amb totes les mesures i protocols de protecció per a poder continuar oferint la tasca pedagògica amb la màxima seguretat. Així doncs el dilluns 7 de setembre els alumnes d'Arts Musicals tornaran a les aules amb nous objectius i desafiaments, amb les energies renovades i amb tot l'entusiasme posat en aquest nou curs 2020/21.
Des de l'
Escola de Música - Arts Musicals
la direcció i tot l'equip de professors us donem la benvinguda.

Exàmens a Arts Musicals

26 de febr. 2020, 8:11 publicada per Arts Musicals

El passat 22 de febrer a l'escola Arts Musicals es van dur a terme les primeres proves parcials corresponents als exàmens de música curs 2019/2020. La vinculació al Conservatori del Liceu facilita a l'escola una estructura acadèmica amb una sèrie d'eines metodològiques i exàmens de diferentes especialitzacions dins l'àmbit musical. Els alumnes matriculats aquest curs van posar a prova les diferents disciplines de música clàssica com de moderna d'aquest primer examen parcial que finalitzarà amb un segon al mes de juny.

Premi a l'escola Arts Musicals

22 de febr. 2020, 0:39 publicada per Arts Musicals

La nostra directora Elena Pallarés López va recollir el dijous passat 20 de febrer un premi de La Paeria - Ajuntament de Lleida al reconeixement empresa solidària 2020. La distinció d'aquest premi vol donar visibilitat a la contribució que es fa des del sector empresarial per aconseguir una societat millor, reconeixement que es fa amb motiu del Dia Mundial de la justícia Social que se celebra el 20 de febrer.


CONCERT DE NADAL 2019

17 de des. 2019, 7:09 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 17 de des. 2019, 7:15 ]

El 15 de Desembre, l'Escola de Música Arts Musicals de Lleida va celebrar el seu tradicional Concert de Nadal a l'esglèsia Sagrada Família de Cappont. Amb motiu d'aquest esdeveniment familiar, es va realitzar una donació solidària de productes d'igiene que van anar destinats als nens i nenes de l' Esclat Associació St Teresina Lleida 
#ParePalau. Al Concert i van participar tots els grups corals,instrumentals i teatre musical de l'escola. Agraïm la vostra assistència i col·laboració.

CONCERT BENÈFIC

17 de des. 2019, 7:03 publicada per Arts Musicals

El 15 de desembre va tenir lloc a la parròquia Mare de Déu de Monteserrat de Lleida un concert benèfic de Càritas a càrrec de l'Ensemble Celta de l'Escola de música Arts Musicals. Aquest grup està format per Martí Puigvert Clarinet,Gerard Farrà cello, Marta Bet cello, Rita Betrian violi, Ona Miró Flauta Júlia Mauran Flauta el grup està a carrec de Miquel Angel Romero professor de l'escola però en aquesta ocasió vam tindre un exalumne convidat el violista Albert Dalmases, membre actiu de la JOP que els va dirigir amb un Medley de Nadales i Roling in the morning de Pony Pisador.

CONCERT SOLIDARI DE NADAL DE ARTS MUSICALS

12 de des. 2019, 0:59 publicada per Arts Musicals

Ja es Nadal i des de l'escola Arts Musicals us volen felicitar les festes regalant allò que millor sabem fer: la nostra música. Vine a celebrar-ho en família i deixa't seduir per l'esperit nadalenc. Aquest diumenge 15 de desembre a les 18 hores a l'esglèsia Sagrada Familia de Cappont (Carrer Agustins, 2).
A més a més, aprofitant que el Nadal atansa a les persones i aporta tendresa als cors, us volem oferir la oportunitat de participar en una donació solidaria de productes de neteja que aniràn destinats als usuaris i membres de l' Esclat Associació St Teresina Lleida #ParePalau.
No us perdeu aquest magnífic concert a càrrec de les formacions d'alumnes i joves interprets de la nostra escola.


PROPER CONCERT DE NADAL

28 de nov. 2019, 6:55 publicada per Arts Musicals

Benvolgudes families,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que el proper diumenge 15 de desembre, A les 18:00h tindrà lloc el CONCERT DE NADAL a l'Església "Sagrada Família " de Cap-Pont, carrer Agustins 2 de Lleida, a càrrec de tots els alumnes i professors de l’escola de música. L'arribada dels alumnes participants será a les 15.30 assaig i prova de só a les 16.00.
Entrada lliure per a tota la familia.

LLIURAMENT DE DIPLOMES DELS ALUMNES DE LES ESCOLES LICEU DE LA PROMOCIÓ 2018-19

28 de nov. 2019, 1:26 publicada per Arts Musicals

El dissabte 23 de novembre, en un acte presidit per la directora general del Conservatori Liceu, Sra. Maria Serrat i Martín, rebien el Diploma de Nivell Bàsic 116 alumnes de la promoció 2018-19 de les Escoles Liceu. Una vegada més aquest acte ha pogut tenir lloc entorn de la Festivitat de Santa Cecilia, patrona dels músics, i s'ha iniciat amb un concert en el qual han participat 42 joveníssims solistes i integrants de diferents grups de cambra de les Escoles Liceu.

Han participat en l'acte de lliurament de diplomes les escoles Liceu Urquinaona, EM Liceu Mataró – Escola Balmes, Escola Pia Sarrià Calasanz, Aula de Música del Col·legi Canigó, Col·legi Pare Damián Sagrados Cors, EM Esclat Les Corts, Escola de Música i Dansa Tecla Sala, EM Luisa Saiz, Col·legi Sant Nicolás EM Viaró Global School, Àgora Sant Cugat International School, Estudi de Piano Elisabeth Navas de Pineda, Estudi de Música Pilar Cotrina de Vilassar, EM Victoria Geli de Calella, EM Nuria Castells, Centre de Música de Reus i Escola de Música Arts Musicals de Lleida

AUDICIONS FINAL DE CURS 2018/19

17 de juny 2019, 10:53 publicada per Arts Musicals

El passat 8 i 9 de juny Arts Musicals va celebrar el final de curs amb dos concerts. El primer va tenir lloc en CaixaForum, emmarcat dins del Festival Simfònic i amb l'aforament al complet els alumnes del grup instrumental de càmera, Piano clàssic, Violin, Viola, Violoncel així com el departament de Teatre Musical van oferir més de dues hores de bona música. També i van col·laborar el grup d'Acordions Ribagorça delectant a totes les famílies que van assistir a l'esdeveniment. El segon concert celebrat el diumenge 9 de juny en la societat gastronòmica Gastrobacus van actuar tots els alumnes del departament de música moderna així com el de vent, guitarres i la Dixie, oferint un recital de música passant per tots els estils més coneguts.. Pop, Rock, Jazz.. etc. 

1-10 of 17