PROPER CONCERT DE NADAL

28 de nov. 2019, 6:55 publicada per Arts Musicals

Benvolgudes families,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que el proper diumenge 15 de desembre, A les 18:00h tindrà lloc el CONCERT DE NADAL a l'Església "Sagrada Família " de Cap-Pont, carrer Agustins 2 de Lleida, a càrrec de tots els alumnes i professors de l’escola de música. L'arribada dels alumnes participants será a les 15.30 assaig i prova de só a les 16.00.
Entrada lliure per a tota la familia.

LLIURAMENT DE DIPLOMES DELS ALUMNES DE LES ESCOLES LICEU DE LA PROMOCIÓ 2018-19

28 de nov. 2019, 1:26 publicada per Arts Musicals

El dissabte 23 de novembre, en un acte presidit per la directora general del Conservatori Liceu, Sra. Maria Serrat i Martín, rebien el Diploma de Nivell Bàsic 116 alumnes de la promoció 2018-19 de les Escoles Liceu. Una vegada més aquest acte ha pogut tenir lloc entorn de la Festivitat de Santa Cecilia, patrona dels músics, i s'ha iniciat amb un concert en el qual han participat 42 joveníssims solistes i integrants de diferents grups de cambra de les Escoles Liceu.

Han participat en l'acte de lliurament de diplomes les escoles Liceu Urquinaona, EM Liceu Mataró – Escola Balmes, Escola Pia Sarrià Calasanz, Aula de Música del Col·legi Canigó, Col·legi Pare Damián Sagrados Cors, EM Esclat Les Corts, Escola de Música i Dansa Tecla Sala, EM Luisa Saiz, Col·legi Sant Nicolás EM Viaró Global School, Àgora Sant Cugat International School, Estudi de Piano Elisabeth Navas de Pineda, Estudi de Música Pilar Cotrina de Vilassar, EM Victoria Geli de Calella, EM Nuria Castells, Centre de Música de Reus i Escola de Música Arts Musicals de Lleida

AUDICIONS FINAL DE CURS 2018/19

17 de juny 2019, 10:53 publicada per Arts Musicals

El passat 8 i 9 de juny Arts Musicals va celebrar el final de curs amb dos concerts. El primer va tenir lloc en CaixaForum, emmarcat dins del Festival Simfònic i amb l'aforament al complet els alumnes del grup instrumental de càmera, Piano clàssic, Violin, Viola, Violoncel així com el departament de Teatre Musical van oferir més de dues hores de bona música. També i van col·laborar el grup d'Acordions Ribagorça delectant a totes les famílies que van assistir a l'esdeveniment. El segon concert celebrat el diumenge 9 de juny en la societat gastronòmica Gastrobacus van actuar tots els alumnes del departament de música moderna així com el de vent, guitarres i la Dixie, oferint un recital de música passant per tots els estils més coneguts.. Pop, Rock, Jazz.. etc. 

OBERT PERÍODE DE MATRICULACIÓ CURS 2109-2020

9 de maig 2019, 2:22 publicada per Arts Musicals

Benvolgudes Famílies;

Ens plau informar-vos que ja està obert el termini de matriculació per al curs 2019-2020, va començar el dimecres 8 de maig i finalitzarà el divendres 24 del mateix mes. Per qualsevol dubte estem a la vostra disposició. Moltes Gràcies.

Cantata 'The Sound of Music'

25 de març 2019, 12:01 publicada per Arts Musicals

Aquest passat dissabte 14 d'abril l'Escola Arts Musicals va protagonitzar junt amb les altres escoles vinculades Cnservatori del Liceu la cantata The Sound of Music. l'Actuació va tindre lloc al Palau de la Música acompanyats del Conjunt instrumental del Centre Professional Conservatori Liceu dirigits per Ricard Oliver on alumnes del nostre centre i van poder prendre part com a 
instrumentistes de la dita orquestra. A la primera part vam poder escoltar la Camerata de corda del Centre Professional del Conservatori Liceu amb els alumnes del Departament de Vent de L'IEA Oriol Martorell el primer moviment de la Simfonia núm. 40 de Mozart dirigits per Heriberto Fonseca. Després l'Orquestra Simfònica del Centre Professional del Liceu amb obres de Purcell, Beethoven, Dvorák, Tchaikovsky, Bizet i Bernstein. Us deixem amb alguna imatge de l'esdeveniment.


Concert de Nadal 2018

18 de des. 2018, 9:39 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 18 de des. 2018, 9:43 ]

El passat diumenge 16 de Desembre, l'Escola de Música Arts Musicals de Lleida va celebrar el seu tradicional Concert de Nadal a l'esglèsia Sagrada Família de Cappont. Amb motiu d'aquest esdeveniment familiar, es va realitzar una recollida voluntària de joguines del projecte “Reis per a tothom” en col·laboració amb el Centre"Pare Palau". Al Concert i van participar tots els grups corals, instrumentals i teatre musical de l'escola. Agraïm la vostra assistència i col·laboració i us deixem amb les fotos del concert.
CONCERT DE NADAL 2017

20 de des. 2017, 1:57 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 20 de des. 2017, 6:46 ]

El passat diumenge 17 de Desembre, l'Escola de Música Arts Musicals de Lleida va celebrar el seu tradicional Concert de Nadal a l'esglèsia Sagrada Família de Cappont. Amb motiu d'aquest esdeveniment familiar, es va realitzar una recollida voluntària d'aliments en col·laboració amb "Arrels Sant Ignasi".  

Al Concert i van participar tots els grups corals i instrumentals de l'escola. Agraïm la vostra assistència i col·laboració i us deixem amb imatges del concert.

ARTS MUSICALS 2016 - CANTATA "El Follet" d'Enric Granados

3 de maig 2016, 12:25 publicada per Arts Musicals   [ actualitzat el 26 de maig 2016, 12:04 ]


L'Escola Arts Musicals va tenir el plaer de participar en la representació de l'obra adaptada de "El Follet" amb la Coral infantil, composta per alumnes dels cursos des del nivell bàsic fins a l'avançat. Més d'un centenar de nens i nenes que van cantar a "Enric Granados" sobre l'escenari del Conservatori Municipal de Lleida el passat dissabte 21 de Maig.
El Conservatori del Liceu també es va fer ressó de l'acte de celebració de "Granados Encanta".
Aquí podreu gaudir d'algunes imatges i de l'enllaç del video d'una actuació per recordar!

     

Assaig matinal previ
i
Shht! Que comença l'espectacle...      Assaig 30 de Maig - CANTATA "EL FOLLET"

3 de maig 2016, 12:10 publicada per Arts Musicals

                                                                                                                     
Els alumnes de Arts Musicals dels cursos que van des de Bàsic 2 fins a 2on d'Avançat van realitzar el passat dissabte 30 d'Abril, l'assaig de la Cantata "El Follet", escrita pel compositor Enric Granados.

La cantata, que és un arranjament musical de l’obra escènica FOLLET de Granados feta pel professor del Conservatori del Liceu Dani Pérez, comptarà amb la direcció escènica de Dani Coma i amb la direcció musical de Ricard Oliver. Tots tres seran presents el dia del concert per tal de garantir la millor qualitat possible de la interpretació musical i de la posada en escena.

La cantata “Granados Encanta: la història de Nadala I el Follet de la Cova del Diable” tindrà lloc el dissabte 21 de Maig a l’Auditori Enric Granados I forma part també de les celebracions de l’any Granados impulsades per la Paeria de Lledia, doncs el Conservatori del Liceu forma part del comité assessor de les celebracions de l’efemèride Granados.

Paritipen en aquesta cantata, que estarà acompanyada per un conjunt instrumental format per alumnes del Conservatori Superior i Professional del Liceu, els cors de les Escoles Liceu Arts Musicals de Lleida I Bellsons de Bell·lloc d’Urgell, així com solistes vocals del Conservatori Professional del Liceu. 

A continuació, us facilitem algunes imatges amb la pianista i el director durant l'assaig a la Sala 2 del Auditori.
      
BON ANY 2016! Reiniciem l'activitat divendres 8 de Gener!!

6 de gen. 2016, 11:34 publicada per Arts Musicals


Des d'Arts Musicals, volem dessitjar-vos el millor per a aquest nou any 2016.
Tanmateix, us recordem, que les activitats al centre 
es reprendran de cara al proper divendres 8 de gener.
Us hi esperem a tots després d'aquestes petites vacances nadalenques!

1-10 of 10