Cantata La Volta al món en dotze cançons

Com cada any l'escola arts musicals participa en la cantata que organitza el conjunt d'escoles de música vinculades al Conservatori del Liceu. El Cicle Liceu Familiar és un cicle de concerts participatius al Palau de la Música Catalana ia l'Auditori del Conservatori del Liceu que permet als alumnes de les Escoles i del Centre Professional Liceu participar en produccions simfòniques o corals de gran format, fomentant la pràctica en activitats artístiques que és tan fonamental en la formació musical dels alumnes.

En el concert podrem escoltar una primera part amb l'Orquestra de Guitarres de les Escoles Liceu, amb alumnes del Centre Professional del Conservatori del Liceu, i les escoles EM Liceu Urquinaona, EM Esclat Vila Olímpica, EM Esclat les Corts, EMD Tecla Sala, taller de Música Jaume, EM Luisa Saiz, EM Arts Musicals de Lleida, Viaró Global School, Àgora International School de Sant Cugat del Vallès, Escola Pia Sarrià Calassanç.

A la segona part del concert podrem escoltar la Cantata La Volta al món en dotze cançons amb els cors dels alumnes de les Escoles Liceu: EMM Claudi Arimany de les Franqueses del Vallès, EM Esclat Les Corts, EM Ricomà, EMD Tecla Sala, EMD Sta. Teresa de Lisieux, Taller de Música Jaume, Estudi de Música Pilar Cotrina de Vilassar de Mar, EM Victòria Geli de Calella, Centre Musical de Reus, EM Arts Musicals de Lleida, Àgora International School de Sant Cugat del Vallès, Escola Pia Sarrià Calassanç, Col·legi Padre Damián Sagrats Cors, i EM Sant Nicolau de Sabadell. Actuaran acompanyats per Word Music Ensemble del Centre Professional del Conservatori del Liceu.

El Concert es el dissabte 14 d'abril a les 17.30 al Palau de la Música Catalana.

Us hi esperem !!