Arts Musicals interpreta The Lion King i Pirates del Carib al Palau de la Música

El passat dissabte 4 de Març, en una activitat conjunta dels centres vinculats al Conservatori del Liceu, l'escola Arts Musicals de Lleida va participar en la interpretació de diversos temes del musical The Lion King, així com també de la pel·lícula Pirates del Carib; tot això en l'entorn espectacular del Palau de la Música de Catalunya. Us deixem amb una petita crònica amb imatges del que va suposar per nosaltres aquesta experiència.

L'11 de Febrer vam anar a l'assaig a les instal·lacions del Conservatori i, vam aprofitar la sortida a Barcelona per visitar el Museu de la Música, després de dinar al Maremagnum. Ens plau compartir amb vosaltres algunes imatges d'aquell dia.

*si cliqueu les imatges, us apareixeran més grans

EL DIA DEL CONCERT...

Convocats al migdia per les proves de so, els alumnes de Arts Musicals van assajar i van viure els moments d'espera abans de pujar a l'escenari per ser acollits pel públic més entregat de tots: pares, familiars, amics i alguns curiosos que també van voler assistir.

Estaven molt nerviosos durant la prèvia...

Primer va actuar l'orquestra en al seva interpretació instrumental de...

PIRATAS DEL CARIB

I per últim, a la segona part del concert, vam poder gaudir de la interpretació coral de The Lion King, amb les veus dels alumnes participants d'Arts Musicals. Us deixem un tastet del que ens va ser possible enregistrar.

CIRCLE OF LIFE

HAKUNA MATATA

I JUST CAN'T WAIT TO BE KING

HE LIVES IN YOU

CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT

També volem compartir amb vosaltres algunes imatges que quedaran per la posteritat d'aquest dia tant màgic que vam viure des de Arts Musicals.

A veure si us trobeu!

Moltes gracies per la vostra il·lusió, entusiasme i participació!