Assaig 30 de Maig - CANTATA "EL FOLLET"

Els alumnes de Arts Musicals dels cursos que van des de Bàsic 2 fins a 2on d'Avançat van realitzar el passat dissabte 30 d'Abril, l'assaig de la Cantata "El Follet", escrita pel compositor Enric Granados.

La cantata, que és un arranjament musical de l’obra escènica FOLLET de Granados feta pel professor del Conservatori del Liceu Dani Pérez, comptarà amb la direcció escènica de Dani Coma i amb la direcció musical de Ricard Oliver. Tots tres seran presents el dia del concert per tal de garantir la millor qualitat possible de la interpretació musical i de la posada en escena.

La cantata “Granados Encanta: la història de Nadala I el Follet de la Cova del Diable” tindrà lloc el dissabte 21 de Maig a l’Auditori Enric Granados I forma part també de les celebracions de l’any Granados impulsades per la Paeria de Lledia, doncs el Conservatori del Liceu forma part del comité assessor de les celebracions de l’efemèride Granados.

Paritipen en aquesta cantata, que estarà acompanyada per un conjunt instrumental format per alumnes del Conservatori Superior i Professional del Liceu, els cors de les Escoles Liceu Arts Musicals de Lleida I Bellsons de Bell·lloc d’Urgell, així com solistes vocals del Conservatori Professional del Liceu.

A continuació, us facilitem algunes imatges amb la pianista i el director durant l'assaig a la Sala 2 del Auditori.